SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Özgür Demirtaş'tan atama yorumu: ''İşte olması gereken bu''

Özgür Demirtaş'tan atama yorumu: ''İşte olması gereken bu''

28 Temmuz 2023 Cuma - 11:52




Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na yapılan yeni atamalarla ilgili olarak, ''Cevdet Akçay, Merkez Bankası için gayet liyakatli bir atamadır. İşte olması gereken bu'' dedi.





Resmi Gazete'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle Merkez Bankası'nın 3 başkan yardımcısı görevden alındı. 

Buna göre Merkez Bankası Başkan yardımcıları Emrah Şener, Taha Çakmak ve Mustafa Duman görevden alındı. Yerlerine; Osman Cevdet Akçay, Fatih Karahan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hatice Karahan atandı.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ: 'GAYET LİYAKATLİ BİR ATAMA'

Söz konusu atamaların yankıları sürerken; Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da bir paylaşım geldi.

Demirtaş, Cevdet Akçay'ın Merkez Bankası için 'gayet liyakatli' bir atama olduğunu savundu, "İşte olması gereken bu" dedi.

Özgür Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:


"Çok çok sevindim. Cevdet Akçay, Merkez Bankası için gayet liyakatli bir atamadır. İşte olması gereken bu. Bunu her yere yaymamız lazım. Her kuruma böyle liyakatli atama yapmamız lazım. Cevdet Akçay ataması için TEBRİK ederim…"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap