SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > İlaç fiyatlarında değişiklik!

İlaç fiyatlarında değişiklik!

21 Şubat 2016 Pazar - 15:38




İlaçlardaki referans fiyat uygulaması değişti. Buna göre, Depocuya satış fiyatı 7,32 lira ve altındaki ilaçlar referans fiyat uygulamasına tabi tutulm





Depocuya satış fiyatı 7,32 lira ve altında, yirmi yıllı doldurmayan ilaçlar ile depocuya satış fiyatı 3,84 liranın altında olan ilaçlar, referans fiyat uygulamasına tabi tutulmayacak.Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Değişiklikle, daha önce fiyatı 6,93 lira ve altındaki ilaçlar için geçerli olan uygulama, depocuya satış fiyatı 7,32 lira ve altında, yirmi yıllı doldurmayan ilaçlar için geçerli olacak. 20 yıldan eski ilaç statüsü kazanmış ve depocuya satış fiyatı 7,32 lira ve altına olan ilaçlar, depocuya satış fiyatı 3,84 liranın altına olan tüm ilaçlar için ayrıca fiyatlandırma yapılabilecek.Buna göre, depocuya satış fiyatı 7,32 lira ve altında, yirmi yıllık olmayan ilaçlar ile depocuya satış fiyatı 3,84 liranın altındaki ilaçlar referans fiyat uygulamasına tabi tutulmayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap