SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Emekli zammı için gözler bakanlar toplantısında

Emekli zammı için gözler bakanlar toplantısında

31 Ekim 2023 Salı - 09:19




Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleşecek Bakanlar Toplantısı'nın ana gündemi; İsrail-Filistin savaşı nedeniyle Gazze'de yaşanan yıkım ile memur ve emekli zammı olacak.





Ekim ayının son Bakanlar Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe’de yapılacak. Toplantıda İsrail-Filistin savaşı, ekonomik gidişat ve memur ile emekli zammının ele alınması bekleniyor.

Hayat pahalılığı ve enflasyona mücadele gibi konular da toplantının öncelikli gündeminde yer alıyor. Ayrıca memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detaylarının da değerlendirileceği düşünülüyor.

GAZZE DİPLOMASİSİ DE MASADA

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar, çatışmaların bölgeye yayılma riski, Gazze’ye yönelik Türkiye’nin yardım faaliyetlerinin de masada olacağı ifade ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderlerle Gazze için yürüttüğü telefon diplomasisi ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın mevkidaşlarıyla görüşmelerinin de ele alınacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap