SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Elon Musk'ın Bitcoin tuzağına milyonlarca kişi düştü!

Elon Musk'ın Bitcoin tuzağına milyonlarca kişi düştü!

04 Haziran 2021 Cuma - 12:34




Tesla'nın sahibi ünlü iş adamı Elon Musk, kripto para piyasalarını sallamaya devam ediyor.





Milyonlarca insanı mağdur eden ve İslami olarak uygun görülmeyen kripto para birimi Bitcoini hedefe alan milyarder iş insanı Elon Musk, sosyal medya  üzerinden kırık kalp emojisi paylaştı. Bu mesaj sonrasında  39 bin dolara kadar yükselen Bitcoin,  37 bin dolar seviyesine kadar geriledi.

BİTCOİN KAVGASI BÜYÜYOR

Sürekli dalgalı bir grafik sergileyen Bitcoin yüzde 3 civarında primle 39 bin dolar seviyelerinde işlem görüyordu. Elon Musk'ın tweeti sonrasında ise 37 bin dolar seviyesine geriledi. Gün içinde en düşük 37 bin 367 dolar, en yüksek ise 39 bin 272 dolar seviyesini gördü.Kripto para borsası Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao ile arkadaş olan Elon Musk'ın arasını Bitcoin açtı. Zhao, hedefine milyarder iş adamı Elon Musk'ı koyarken Tesla otomobillerini de örnek gösterdi. Zhao "Araba çalıştırmak için kullanılan elektrik çevre dostudur. Dünyanın en verimli finansal ağlarını çalıştırmak için kullanılan elektrik çevresel bir sorundur" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap