SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Dolar kuru bugün ne kadar? (9 Ekim 2019 dolar - euro fiyatları)

Dolar kuru bugün ne kadar? (9 Ekim 2019 dolar - euro fiyatları)

09 Ekim 2019 Çarşamba - 12:56




Dolar - euro kaç TL? 9 Ekim 2019 dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında, dolar alış satış fiyatlarında son durum.





Dolar/TL'de dalgalı seyir devam ediyor.

Son 2 günde ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamaları ile dalgalı bir seyir izleyen dolar/TL, bu sabahki işlemlerde 5,84 liranın üzerine tırmandı. Şu dakikalarda ise 5,84'ün üzerinde seyrediyor.

Euro/TL ise 6,40 bandının üzerinde yer alıyor.

Fed Başkanı Jerome Powell, ABD merkez bankasının para piyasalarında son dönemde görülen kargaşanın tekrar etmesini önlemeye yönelik çabalar dahilinde Hazine bonolarının alımlarına tekrar başlayacağını söylerken, diğer bir faiz indirimine gidilebileceğinin işaretini verdi.

Powell Salı günü Denver'da National Association for Business Economics'in konferansında yaptığı konuşmada, "Çalışma arkadaşlarım ve ben yakında rezerv arzına zaman içinde ek yapacak tedbirleri açıklayacağız" dedi.


Uzmanlar, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulması planlanan güvenli bölge için yapılacak harekata ilişkin haber akışının takip edileceğini belirterek, ABD tarafından gelecek söylemlerin de izlenmesi gerektiğini kaydetti.

Uzmanlar, bugün ABD'de toptan eşya stokları ve Fed toplantı tutanaklarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan dolar/TL'de 5,84 seviyesinin direnç olarak öne çıktığını, 5,75 ve 5,65 seviyelerinin destek konumuna gelebileceğini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap