SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > "Dolar 17,80 hayırlı olsun" diyen Selçuk Geçer'e tepki yağdı!

"Dolar 17,80 hayırlı olsun" diyen Selçuk Geçer'e tepki yağdı!

14 Temmuz 2022 Perşembe - 14:32




Ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dolar kurundaki hareketliliğe dikkat çekerek, "Dolar 17,80 hayırlı olsun..." yazdı. Geçer'in sözlerine tepki yağdı.





Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK) tarafından sosyal medyada manipülatif açıklamalar yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken dolar kuru paylaşımı geldi. Dolar kurundaki hareketliğe dikkat çeken Selçuk Geçer, "Dolar 17,80 hayırlı olsun " ifadelerini kullandı. Geçer'in sözlerine takipçileri, "Hangi ülkede yaşıyorsun abi sen , hayırlı olmayan birşey için , hayırlı olsun diyorsun"  şeklinde tepki gösterdi.

Öte yandan  FED paylaşımında da bulunan ekonomist Selçuk Geçer, "100 baz puan arttıracak dediğimde, hadi canım diyenlere… GELİYOR GELMEKTE OLAN " yazdı.

SELÇUK GEÇER'İN PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

"Dolar 17,80 hayırlı olsun " ifadelerini kullanan Selçuk Geçer'e bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Ülkem battı ülkem hepimizin başı sağolsun" "Hangi ülkede yaşıyorsun abi sen , hayırlı olmayan birşey için , hayırlı olsun diyorsun" "Niye bu kadar mutlu oluyorsun kime faydası var bu durumun" gibi ifadeler kullandı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap