SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > ‘Cumhuriyet seferberliği’ lider unvanı getirdi

‘Cumhuriyet seferberliği’ lider unvanı getirdi

18 Haziran 2023 Pazar - 11:50




İngiltere merkezli The Green Organization tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve dünyada kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin değerlendirildiği en prestijli platformlardan International CSR Excellence Awards’ta (Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Mükemmeliyet Ödülleri) 2023 yılı kazananları açıklandı.





Sabancı Holding, 2021 yılında başlattığı ve son 2 yılda Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk hareketine dönüşen Sabancı Cumhuriyet Seferberliği projesi ile 2023 Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Mükemmeliyet Altın Ödülü’ne layık görüldü. Sabancı Holding’in ödülü, Londra’nın tarihi St. Paul Katedrali’nde düzenlenen törenle, Sabancı Holding Kurumsal Marka Yönetimi ve İletişim Bölüm Başkanı Pelin Erkıralp’e takdim edildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Pelin Erkıralp, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutladığımız bu anlamlı senede, uluslararası camiada böyle bir ödüle layık görülmek bizler için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı. Bu proje, sadece bizim sosyal vizyonumuzun, insan ve toplum odaklı bakış açımızın bir göstergesi değil, bunun ötesinde Sabancı’nın Cumhuriyet’e ve Atatürk değerlerine olan bağlılığının simgesi. Sabancı Topluluğu olarak, önümüzdeki dönemde de Cumhuriyet’i sahada çalışarak yüceltmeye; ülkemizin toplumsal kalkınmasına öncülük etmeye devam edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap