SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

Çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

17 Eylül 2020 Perşembe - 16:41




İşte, 17 Eylül piyasalardan son dakika altın fiyatları bilgisi...





Alım satım yapmak ya da yatırım yapmak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği altın fiyatları, 17 Eylül Perşembe günü anlık ve canlı olarak takip ediliyor. Altın yorumları aracılığıyla günlük olarak altın fiyatları grafik bilgilerini inceleyen analistler, gram altın için düşüş ya da artış senaryolarını ele alıyor. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte, 17 Eylül günü için anlık ve canlı altın fiyatları bilgisi hakkında bazı detaylar... 17 EYLÜL GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 

Gram altın, yeni güne değer kazancıyla başlamasının ardından şu dakikalarda 468,54 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 769,70 lira, Cumhuriyet altını da 3.063,20 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu dakikalarda 1.943,29 dolar seviyesinde bulunuyor.

Altın fiyatlarının anlık seyrini bu ekran üzerinden anlık ve doğru şekilde takip edebilirsiniz.

ANALİSTLER NE DİYOR? 

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) açıkladığı yeni politika stratejisi sonrası gerçekleştirilen ilk Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının emtia fiyatlarının yönü üzerinde etkili olacağını belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısına ilişkin haber akışı ve jeopolitik gelişmelerin de takip edileceğini ifade eden analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.940 doların destek, 1.980 dolar seviyesinin direnç olarak öne çıktığını kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap