SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bu ürünlere zam yok

Bu ürünlere zam yok

15 Haziran 2015 Pazartesi - 12:42




Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, pastırma ve sucuk fiyatlarının yaklaşık 6 aydır değişmediğini, ramazan ayında da zam yapılmayacağını söyle





Ünlü, yaptığı açıklamada, insanların maddi ve manevi olarak ramazanı huzur içinde geçirmesine katkı sunmak için pastırma ve sucuk fiyatlarına zam yapmama yönünde karar aldıklarını belirtti.Kırmızı ete zam gelse dahi bu karara uyacaklarını ifade eden Ünlü, halen kaliteli kıymanın kilogramının 32, parça etin ise 35-45 liradan satıldığını hatırlattı.Ünlü, bir kilo sucuk fiyatının, bir kilo et fiyatına denk geldiğine işaret ederek, "Ramazan ayına sayılı günler kala çarşı ve pazar esnafının satışlarında hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlilik çok şükür pastırma vesucuk esnafına da yansıdı. Mayıs ve haziran ayları normalde bizim satışlarımızın en durgun olduğu dönemdir. Ancak, ramazan ayıyla birlikte diğer esnafta olduğu gibi bizim satışlarımızda da yüzde 30'a varan bir hareketlilik yaşanıyor" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap