SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bitcoin (BTC) fiyatı o tarihte 1.000.000 dolar mı olacak?

Bitcoin (BTC) fiyatı o tarihte 1.000.000 dolar mı olacak?

07 Mart 2021 Pazar - 12:01




Kripto Para Borsası Kraken’in CEO’su Bitcoin (BTC) fiyatı için öyle bir öngörüde bulundu ki... Yatırımcılar bu açıklamaya kenetlendi!





Gün geçmiyor ki, Bitcoin (BTC) fiyatının yükseleceğine dair yeni bir öngörüde bulunulmasın! İşin enteresan tarafı ise bu kehanetlerin zamanla gerçekleştiğini görüyoruz. Zira Bitcoin (BTC) yakın zaman önce 60.000 dolar bandını zorlamıştı. Ancak Kripto Para Borsası Kraken’in CEO’su Bitcoin (BTC) fiyatı için öyle bir öngörüde bulundu ki, emin olmak için tekrar okuyacaksınız! Detaylar haberimizde...

Yok artık! Bitcoin (BTC) Fiyatı o tarihte 1.000.000 dolar mı olacak?

Kripto para piyasası ile ilgilenenlerin de bildiği üzere, şu anda en değerli kripto para birimi Bitcoin (BTC), zira çok değil, yakın zaman önce yalnızca 1 Bitcoin (BTC) değeri 60.000 dolar seviyelerini zorlamıştı.

Elbette Bitcoin (BTC)'nin bu derece değerli olmasının çeşitli nedenleri var. Tüm bu nedenlere tek tek değinerek konuyu fazla uzatmayacağım, ancak dünya çapında ün yapmış değerli şirketler tarafından destekleniyor olması, özellikle de bireysel yatırımcılar tarafından güven kazanmasının en büyük nedeni. Hal böyle olunca da yatırımcılar çok fazla düşünmeden Bitcoin (BTC) yatırımı yapabiliyor.

Çok değil daha geçtiğimiz ay, önce elektrikli araç üreticisi Tesla'nın, toplamda 1.5 milyar dolar değerinde Bitcoin aldığının haberini muhtemelen okumuşsunuzdur. Bu satın alma işleminin ardından sadece birkaç hafta sonra ise, ABD tabanlı yazılım şirketi MicroStrategy'nin, 1 milyar dolar değerinde Bitcoin satın alımı gerçekleştirdiği haberi gelmişti. Firmanın son alımı ile birlikte toplam Bitcoin miktarını 90 bin 500'e çıkarmış oldu. Dünyaca tanınan bu değerli şirketlerin yatırımları Bitcoin (BTC) üzerindeki güveni tazeledi.

Bitcoin (BTC)'nin fiyatı her yükseldiğinde ise, yeni spekülasyonlar, yeni fiyat tahminleri ve kehanet niteliğinde öngörüler dile gelmeye devam etti. Ancak yakın zaman önce Kripto Para Borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell Bitcoin (BTC) fiyatı için öyle bir öngörüde bulundu ki, inanılması oldukça güç olsa da, bu ihtimali düşünmek bile yatırımcıların iştahını bir hayli kabartmaya yetti.


Jesse Powell, açıklamasında şu cümlelere yer verdi;

“Bence, insanlar Bitcoin‘i altını aşacak bir değer deposu olarak görüyor. Bence on yıl içinde bir milyon dolar fiyat hedefi olarak oldukça makul.”
teknolojioku.com

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap