SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakandan enerji dersi!

Bakandan enerji dersi!

25 Mart 2018 Pazar - 15:50




Bakan Berat Albayrak, “Yerli kömür” naraları atan Kılıçdaroğlu’na haddini bildirdi. “Senin dünyadan haberin yok. İki yıldır seferberlik başlattık. Art





AK Parti'nin Şile İlçe Kongresi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin beka mücadelesi verdiği günlerden geçtiğini belirtti. Albayrak, "Biz Afrin'de bir avuç çapulcu, terör örgütüyle mi savaşıyoruz? Koca tüneller kazılmış oralarda. Bir avuç çapulcu PKK, YPG terör örgütlerinin yapabileceği şeyler mi bunlar? Ya oradaki silahlar, hangi ülkelerin görüyorsunuz, değil mi? Bu resmi görmek ve nasıl büyük bir doğumun sancısında olduğumuzun farkında olmanız lazım. Büyük doğumlar, büyük sancıyla olur. Bu büyük sancı, büyük bir doğumun müjdesi Allah'ın izniyle" ifadesini kullandı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yerli kömürle ilgili açıklamalarına değinen Bakan Albayrak, "İki senedir yerli kömür seferberliği başlattık zat-ı muhterem yeni duyuyor. 'Trakya'da dünya kadar rezervimiz var. Arkadaş, senin teşkilatın kömür santralleri yapılmasın, kömür rezervleri ortaya çıkarılmasın diye aylardır Trakya'da ortalığı ayağa kaldırıyor. 'Eskişehir Alpu'da dünya kadar yerli kömür rezervimiz var, 40 milyon ton kömür ithalatı değil yerli kömürümüzü kullanacağız' diyoruz. Senin belediye başkanın, teşkilatın ortalığı ayağa kaldırıyor. Teşkilatın yerli kömüre karşı çıkıyor. Senin dünyadan haberin yok Kılıçdaroğlu" diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta taş kömürü çalıştayında yaptığı konuşmada, "Yerli kömür" vurgusu yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap