SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakan Şimşek'den trafik sigortası açıklaması!

Bakan Şimşek'den trafik sigortası açıklaması!

19 Mart 2017 Pazar - 15:00




Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek, trafiğe yeni çıkacak otomobillerde mevcut primlere göre ortalama indirimin yüzde 40'ı bulacağını açıkladı.





Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Hazine Müsteşarlığınca, sigorta sektörü için atılan bütün iyi niyetli adımlara rağmen, zorunlu trafik sigortası primlerinin makul fiyatlara düşmemesi sebebi ile tavan fiyat uygulanması kararı aldıklarını bildirdi.

TRAFİK SİGORTASI PRİMLERİNDE İNDİRİM

Şimşek, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "Böylece otomobillerin zorunlu trafik sigorta primlerinde ortalama yüzde 30'luk indirim sağlanmış olacak. Trafiğe yeni çıkacak otomobillerde ise mevcut primlere göre ortalama indirim yüzde 40'ı bulacak" şeklinde konuştu.

Uygulama ile otomobillerde zorunlu trafik sigorta primlerinde ortalama yüzde 30'luk indirim sağlanacağını aktaran Şimşek, trafiğe yeni çıkacak otomobillerde ise mevcut primlere göre ortalama indirimin yüzde 40'ı bulacağını ifade etti.

Şimşek, söz konusu tarife değişikliğinin önümüzdeki ay hayata geçeceğini de belirtti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap