SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakan Berat Albayrak: Marketlerle konuşacağız

Bakan Berat Albayrak: Marketlerle konuşacağız

17 Ocak 2019 Perşembe - 14:06




Market fiyatlarıyla pazar fiyatlarının birbirini tutmadığını söyleyen Bakan Albayrak, bu konuyla ilgili de gerekenin yapılacağını belirtti.





Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Adım Adım Ekonomi Antalya" toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bakan Albayrak’ın sözlerinden satır başları:

"Türkiye ekonomisi 16 yılda yaklaşık 4 kat büyüdü. Mali disiplini kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz.

HİÇBİR ÜLKE BU SALDIRILARIN ALTINDAN KALKAMAZDI

Ekonomik olarak hangi ülke yaşadığımız saldırıların altından kalkabilirdi? Emin olun hiçbir ülke bunların altında kalkamazdı. 5.5 senede yaşadıklarımızı bir biz biliriz, bir de vatandaşımız bilir. Tüm bunlara rağmen demokrasimizi de ekonomimizi de dimdik ayakta tutuk.


ÇOK YOĞUN BİR SÜRECİ BAŞLATIYORUZ

Şimdi bir kez daha yeni bir ekonomik sıçrama için çok yoğun bir süreci başlatıyoruz. Elimizde 2 hassas top olduğunu bilerek bunları kırmadan, hassas bir şekilde yürüteceğiz. Biri maliye ve para politikalarında hassas yönetim. Küresel sistemde oluşturduğumuz güven. Diğer elimizde sanayici, esnaf iş dünyasının hassasiyetlerini göz ardı etmeden bu dengeyi yöneteceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap