SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Altın kaç lira oldu? 1 Mayıs altın ve gümüş fiyatları

Altın kaç lira oldu? 1 Mayıs altın ve gümüş fiyatları

01 Mayıs 2021 Cumartesi - 15:35




Gram altın yükselişine devam ediyor. Son günlerdeki yükselişini sürdüren gümüş fiyatları da haftayı pozitif kapattı. Kapalıçarşı'da 1 Mayıs altın ve gümüş fiyatları





Altın fiyatları son dönemdeki yükselişini bu hafta da sürdürdü. Gram altın haftanın son iş gününde yukarı yönlü hareketini sürdürerek 472 lira bandına kadar çıktı. Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş gümüş fiyatlarında da hissedildi. Gümüşün gram fiyatı 30 Nisan Cuma gününü 6 lira 92 kuruş seviyesinden kapattı. Dolar kuru ise 8 lira 30 kuruşa yükseldi.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Koronavirüs pandemisinin etkisiyle piyasalar durulmuyor. Küresel ekonomilerdeki alarm durumu devam ederken, pandeminin ekonomiler üzerindeki etkisinin sürmesi bekleniyor. Altının ons fiyatı ise haftayı durağan kapadı. Ons altın 1769 dolar seviyesinde kaldı. Gümüşün ons fiyatı ise 25 dolar seviyesinde izledi. Altın fiyatlarındaki yükseliş Kapalıçarşı'da altın fiyatlarına şu şekilde yansıdı:

1 MAYIS ALTIN FİYATLARI

Gram altın 472 lira

Çeyrek altın 780 lira

Cumhuriyet altını 3 bin 179 lira


22 ayar bilezik 432 lira

14 ayar altın 276 lira

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap