SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Akaryakıtta indirim değil zam! LPG fiyatları bugün zamlandı

Akaryakıtta indirim değil zam! LPG fiyatları bugün zamlandı

30 Temmuz 2022 Cumartesi - 12:39




Akaryakıtta benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatına gelen indirimler yerini LPG fiyatı tarafında zamma bıraktı. LPG otogaz fiyatı için gelecek zam netlik kazandı. İşte yeni LPG fiyatı...





Akaryakıt fiyatları tarafından benzin ve motorin fiyatına gelen indirimlerin ardından beklenen LPG otogaz fiyatı zammı bugün geldi. Brent petrol fiyatları ve dolar kurunda değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor.

Motorinin litre fiyatı ile benzinin litre fiyatına gelen indirimlerin ardından LPG fiyatına zam geldi. Zam geleceği bilgisi dün piyasalarla paylaşılmıştı fakat kesin zam miktarı netlik kazanmamıştı. 30 Temmuz sabahına uyanan sürücüler LPG otogaz fiyatında gelen zam miktarını öğrendi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere LPG otogaz fiyatı 30 kuruş arttı.

LPG'ye gelen zam miktarının ardından İstanbul'da LPG fiyatı 11,09 lira, Ankara'da 11,35 lira ve İzmir'de ise 11,03 lira oldu.

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 24,48 liradan satılıyor.

Benzinin litre fiyatı ise ortalama 22,25 liradan satılıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap