SON DAKİKA



Haber > Eğitim > YÖK'ten YÖKSİS açıklaması

YÖK'ten YÖKSİS açıklaması

03 Mayıs 2019 Cuma - 13:58




Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), Yükseköğretim Bilgi Sistemi'nde (YÖKSİS) yapılan güncelleme çalışmaları nedeniyle bazı bilgilerin geçici olarak görüntülenememesi durumunun giderildiği açıklandı.





YÖK'ten YÖKSİS açıklaması. YÖK'ten yapılan bilgilendirmede, sürekli güncellenen bir program olan  Yükseköğretim Bilgi Sistemi'nin (YÖKSİS), bazı teknik çalışmalar, analiz veya  güncellemeler esnasında kısa süreli, kademeli, bütün veya lokal olarak kapandığı  hatırlatıldı. Yapılan "teknik bir analiz, güncelleme çalışması" sonucunda  gerçekleşen rutin bir kapatma işlemine ilişkin bazı yanlış anlaşılmaların olduğu  belirtilen bilgilendirmede, şunlar kaydedildi:

"Çalışma yapılırken sistemde yaşanan kapanma, bilgilerin görülememesi  durumu farklı bir şekilde algılanıp, bir sorun varmış gibi anlaşılmıştır. Yapılan  rutin, teknik çalışmamız sona ermiş olup, sistem tekrar eski haline gelmiştir.  YÖKSİS üzerinde geçmişte verilen diploma denklikleri ile ilgili herhangi bir  sorun bulunmadığını önemle belirtmek isteriz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap