SON DAKİKA



Haber > Eğitim > ÖSYM KPSS önlisans başvuru ne zaman?

ÖSYM KPSS önlisans başvuru ne zaman?

22 Temmuz 2020 Çarşamba - 14:14




ÖSYM KPSS önlisans başvuruları için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, KPSS önlisans başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM KPSS önlisans 2020 sınavıyla ilgili detayları paylaştı.





ÖSYM KPSS önlisans başvuru ne zaman? KPSS önlisans başvuru ücreti, devlet memuru olmak isteyen adaylar tarafından merak konusu oldu. ÖSYM KPSS önlisans başvurularıyla ilgili detayları açıkladı. İşte detaylar...

ÖSYM KPSS ÖNLİSANS BAŞVURU NE ZAMAN 2020

KPSS Önlisans başvuru tarihleri ÖSYM tarafından belirlendi. KPSS önlisans başvuruları 21 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

KPSS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

2020 KPSS başvuru ücreti her oturum için 80 TL olarak belirlendi.


KPSS ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK 2020?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap