SON DAKİKA



Haber > Dünya > Yunanistan'ın ettiği eziyet dünya basınında manşet oldu!

Yunanistan'ın ettiği eziyet dünya basınında manşet oldu!

28 Haziran 2022 Salı - 15:15




Yunanistan'da gündem Türkiye ile yaşanan gerginlik ve Ege adalarıyla ilgili silahlanma iddiaları olmaya devam ederken, basın sürekli olarak Ege'de, Doğu Akdeniz'de ve Kıbrıs'ta gergin bir yaz yaşanabileceği manşetleri atmaya devam ediyor.





Öte yandan Yunanistan'ın göçmenlere uyguladığı korkunç muamele ve Ege sularında yaşanan insanlık dramı da dünya basınında manşetlere taşınmış durumda ve bağımsız araştırma raporları durumun vahametini tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

Dünya medyasında önde gelen İngiliz, Fransız ve Alman medya kuruluşları ile Hollandalı bir sivil toplum kuruluşunun ortak yürüttüğü ve bugün raporunun yayınladığı mülteci soruşturmasına göre, Yunanistan polisinin bazı çetelerle Meriç Nehri’ni geçen mültecilere eziyet uygulayan operasyonlar yaptığı ortaya çıktı. Soruşturma raporunda bazı mültecilerin polis ve bu çete liderleri tarafından işe alınıp 25 günlük vize karşılığında diğer mültecileri dövdüğü, soyduğu ve saldırdığı belirtildi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap