SON DAKİKA



Haber > Dünya > Whatsapp artık işten kovulma sebebi!

Whatsapp artık işten kovulma sebebi!

03 Ekim 2016 Pazartesi - 14:40




Rusya'da Whatsapp kullanan devlet memurlarına ceza verilecek hatta işten atılabilcek..





Izvestia gazetesinin haberine göre, Rusya’nın milli iç güvenlik teşkilatı FSB, bu isteği yerine getirmeyen devlet memurları için ceza sistemi oluşturmaya karar verdi. Buna göre FSB tarafından onaylanmayan yazılımları kullanan devlet memurları disiplin cezası alacak ve hatta işten atılabilecek. Whatsapp da artık işten kovulma nedeni!

Bu arada Whatsapp kullanıcılarının uzun zamandır beklediği özellik de nihayet geliyor. Artık bu şifreyi giremeyen Whatsapp'ı kullanamayacak!

WhatsApp çok yakında 6 haneli şifre sistemi getiriyor. Peki bu ne işe yarayacak?

Android Authority’nin haberine göre WhatsApp, güvenlik önlemlerini daha üst seviyeye çıkarmanın peşinde. Gelen bir bilgiye göre şirket, popüler mesajlaşma uygulaması üzerinde 6 haneli şifreleme sistemini deniyor.

Yeni şifreleme sisteminde ‘6 haneli bir şifre girin’, ‘şifreniz eşleşmiyor, tekrar deneyin’, ‘bir kurtarma e-postası girin’ gibi bildirimlerin ve uyarıların bulunduğu belirtiliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap