SON DAKİKA



Haber > Dünya > Vatikan'da corona önlemi! Pazar duası internetten yayınlandı

Vatikan'da corona önlemi! Pazar duası internetten yayınlandı

08 Mart 2020 Pazar - 17:30




Papa Francis, İtalya özelinde ve dünyada hızla yükselmekte olan corona virüs (Kovid-19) salgını sebebiyle pazar günü duasını internet üzerinden canlı yayınladı.





Papa Francis, corona virüs nedeniyle pazar günü duasını internet üzerinden canlı yayınladı. Her pazar günü Aziz Petrus Meydanı’nına açılan pencereden halka seslendiği pazar duasını (Angelus Duası), corona virüs salgınından dolayı internet üzerinden yayınladı. Aziz Petrus Meydanı’na yerleştirilen ekranlardan ve internet üzerinden Papa Francis’in duası takip edildi. Salgın sebebiyle çok az kişinin bulunduğu meydanda birkaç kişi tarafından “Unutulmuş İdlib İçin” pankartı açıldı. Vatikan tarafından önceden yapılan yazılı açıklamada bu uygulamanın İtalyan hükümeti tarafından talep edildiğini ve corona virüs salgını sebebiyle tedbir amaçlı olduğu ifade edildi. Vatikan’da daha önce bir kişiye corona virüs teşhisi konduğu duyurulmuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap