SON DAKİKA



Haber > Dünya > Türkiye'den önce Rusya harekete geçti!

Türkiye'den önce Rusya harekete geçti!

20 Ekim 2021 Çarşamba - 12:45




Türkiye'nin Suriye'ye yapacağı operasyonu konuşulurken, Rus basını, Rusya'nın, Türkiye ile savaşması için Esad'a silah verdiğini iddia etti.





Rusya’da savunma haberleri veren internet sitesi anna-news.info  Rusya’nın Türkiye ile savaşması için Esed’e silah verdiğini iddia etti.

Bu sitede pazartesi günü ilginç bir haber yayımlandı.

Suriye'de çekilen resimlerde Türkiye'nin askeri harekât yürütmesi beklenen alanlara doğru ilerleyen tankların görüntüsü vardı.

Haberi de ikinci konvoyda yer alan tüm tüm araçların “mükemmel” durumda oldukları ve tahminen Rusya tarafından Suriye'ye verildiği de vurgulanıyordu.

Terörle mücadele için verilmiş olamaz mı sorusu elbette haklı bir soru ama BMP-2'lerin özellikleri kafa karıştırıyor.


BMP-2'lerin 30 mm'lik topunun helikopterlere karşı 2500 metre menzilde etkili olduğu, tanksavar füzesi atabildiği gibi bilgiler var.

Türkiye'nin askeri harekât başlatacağını söylediği bir dönemde Esad'ın elindeki Rus silahları, hem kafaları karıştırdı hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medyaya yansımayan son Soçi ziyaretinin sonuçları konusunda ip uçları veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap