SON DAKİKA



Haber > Dünya > Tırı soymak isteyen hırsız aracın altında sürüklenerek hayatını kaybetti!

Tırı soymak isteyen hırsız aracın altında sürüklenerek hayatını kaybetti!

13 Ağustos 2023 Pazar - 15:30




Meksika'da hırsız, soymaya çalıştığı tırın altında kilometrelerce sürüklendi. Hırsız hayatını kaybetti, tır sürücüsü ise gözaltına alındı.





Meksika’nın başkenti Mexico City ile Puebla şehirleri arasındaki karayolunda bir kişi bir tırı soymaya kalktı. Hırsız, aracın altında kalarak kilometrelerce sürüklendi. 

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Tır sürücüsünün durumu anlamayarak aracını sürmeye devam etmesiyle hırsızın bedeni araçla birlikte kilometrelerce sürüklendi. Olayın bildirilmesi sonucu aracı durduran güvenlik güçleri, sürücüyü ifadesini almak üzere emniyete götürürken tıra da el koydu.

HIRSIZ HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye gelen sağlık personeli ise hırsızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Görgü tanıkları hayatını kaybeden adamın tırı soymaya çalıştığını söylerken, tır sürücüsünün ise kaçmaya çalıştığını, ancak sürücünün, hırsızın düşüp aracın altında kaldığını fark etmediği için hırsızı sürüklediğini anlattı.


TRAFİKTE VATANDAŞLAR CEP TELEFONUNA KAYDETTİ

Hırsızın aracın altında sürüklendiği anlar ise trafikteki diğer vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean çekildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap