SON DAKİKA



Haber > Dünya > Time duyurdu: Yılın kişisi Taylor Swift

Time duyurdu: Yılın kişisi Taylor Swift

06 Aralık 2023 Çarşamba - 16:58




Her yıl merakla beklenen Time Dergisi'nin seçtiği 'Yılın kişisi' belli oldu. Dergi, 2023 Yılın kişisini Taylor Swift olarak ilan etti.





Dünyanın önde gelenlerinden Time dergisi, her yıl olduğu gibi, bu yıla da damgasını vuran ismi seçti. Time, yılın kişisini Taylor Swift'i seçerken, aynı zaman da kapağına taşıdı.

Time, 2023 'Yılın Kişisi' sıfatını seçerken seçilen kişi, grup ya da konseptin iyi, kötü ya da güçlü olmak zorunda olmadığını, etkisinin yansımasına bakıldığını ifade etti.
Sam Jacobs, Time dergisine, "Çok sayıda kurumun başarısız olduğu bölünmüş bir dünyada, Taylor Swift sınırları aşmanın ve bir ışık kaynağı olmanın bir yolunu buldu" ifadelerini kullandı.

Jacobs, bununla birlikte, "Bugün gezegende başka hiç kimse bu kadar çok insanı bu kadar iyi hareket ettiremez. Bu başarıyı elde etmek genellikle gezegenlerin hizalanmasına ve kadere bağladığımız bir şeydir, ancak yıldızlara çok fazla itibar etmek onun yeteneğini ve gücünü göz ardı etmek demektir" diye ekledi.

Amerikalı şarkıcı, "Bana bir taç verildi ve daha sonra geri alındı. 33 yaşımda bu ünvana layık görülmek kariyerimde büyük bir dönem noktası gibi hissediyorum" dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap