SON DAKİKA



Haber > Dünya > Sırbistan'da silahlı saldırı!

Sırbistan'da silahlı saldırı!

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 16:13




Sırbistan'ın kuzeyinde Zrenjanin kentinde bulunan bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.





Sırbistan emniyetinden yapılan açıklamada, başkent Belgrad'ın 50 kilometre kuzeybatısında bulunan Zrenjanin'in bir köyünde kalabalık bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi.Saldırıda 5 kişin yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı saldırgan ise tutuklandı.

"OTOMATİK SİLAHLA RASTGELE ATEŞ ETTİ"

Görgü tanıkları, devlet televizyonuna yaptıkları açıklamada Makijato adlı kafeye giren bir adamın taşıdığı otomatik silahla önce eşi ve onun bir arkadaşını vurduğunu, daha sonra etrafa rastgele ateş ettiğini belirtti. Sırbistan İçişleri Bakanı Nebojsa Stefanovic konuyla ilgili açıklamasında, saldırganın kullandığı silahın ruhsatsız olduğunu söyledi. Öte yandan Bakan Stefanovic, vatandaşlardan Balkanlar'da 1990'lardaki savaş ortamında edindikleri kayıtsız silahları polise teslim etmelerini istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap