SON DAKİKA



Haber > Dünya > 'Son dakika' kodu ile duyuruldu: Yunanistan Kızıldeniz'de İHA'la ateş açtı!

'Son dakika' kodu ile duyuruldu: Yunanistan Kızıldeniz'de İHA'la ateş açtı!

13 Mart 2024 Çarşamba - 11:37




Kızıldeniz'de ise sıcak saatler yaşanıyor. Uluslararası haber ajansları bölgedeki Yunan savaş gemisinin Husi İHA'larına ateş açtığını duyurdu. 'Son dakika' kodu ile duyurulan haber sonrası Yunanistan'dan da resmi açıklama geldi.





Kızıldeniz'de ise sıcak saatler yaşanıyor. Uluslararası haber ajansları bölgedeki Yunan savaş gemisinin Husi İHA'larına ateş açtığını duyurdu. 'Son dakika' kodu ile duyurulan haber sonrası Yunanistan'dan da resmi açıklama geldi.

Bir Yunan Savunma Personeli yetkilisi, Avrupa Birliği'nin Kızıldeniz'deki deniz misyonunda görev yapan bir Yunan askeri gemisinin iki insansız hava aracına ateş ederek onları geri püskürttüğünü söyledi.

AB'nin Kızıldeniz'deki Aspides adlı misyonu, kilit deniz ticaret rotasını, İsrail'in Gazze'deki savaşına misilleme yaptığını söyleyen Yemen'deki Husi milislerinin insansız hava aracı ve füze saldırılarından korumaya yardımcı olmak amacıyla Şubat ayında başlatıldı. Yunanistan misyon için bir firkateyn sağladı.

Uluslararası haber ajansları bu gelişmeyi 'son dakika' kodu ile abonelerine servis etti. Yunan Kathimerini gazetesi olayın sabah saatlerinde gerçekleştiğini, savaş gemisinin iki İHA'ya karşı 127 mm'lik topunu ateşlediğini yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap