SON DAKİKA



Haber > Dünya > Sınıfta öğretmen şiddeti kamerada

Sınıfta öğretmen şiddeti kamerada

14 Ocak 2023 Cumartesi - 10:31




ABD'de bir lisede öğretmenin öğrencisine uyguladığı şiddet sınıftaki diğer öğrenciler tarafından saniye saniye kameralara kaydedildi. Öfkeden çılgına dönen öğretmen öğrencisini sıraların üzerinde sürükleyip duvara sıkıştırarak boğazını sıktı.





Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir lisede yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. Sınıfta o anda bulunan bir başka öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde ikili arasındaki tartışmanın boyutu gözler önüne serildi. Diğer öğrencilerin araya girme çabaları yetersiz kalırken önce sıralarda sürüklenen ardından duvar yapıştırılan öğrenci aldığı darbelerden sonra acil servise kaldırıldı. Öğretmen ise ücretsiz izne ayrıldı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Video kaydını gördüğünde çok şaşırdığını dile getiren öğrencinin babası Elvert Bolden, “Sınıfta çok gürültü olduğu konusunda öğrencileri ikaz etmek için sınıfa girmiş. Oğlumunla aralarında anlamsız bir tartışma başlamış. Diğer öğrencilerin ayrımaya çalıştığını görüyorsunuz. Olayı izlemek zordu. Onun tutuklanmasını ve öğretmenlik lisansının iptal edilmesini istiyorum. Bir daha yaparsa herhangi bir eyalette herhangi bir okula gitmesini ve başka bir çocuğa öğretmenlik yapmasını istemiyorum.” dedi.

Humble Bağımsız Okullar Departmanı, olayla ilgili devam eden soruşturmayı doğrulayan bir açıklama yaptı. Departmandan yapılan açıklamada, “Böyle olmamalıydı. Kabul edilemez. Öğretmen izne ayrıldı. Soruşturma sürüyor ve soruşturma bittiğinde geri dönmesi pek olası değil." ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap