SON DAKİKA



Haber > Dünya > Sevgilisini 6. kattan boşluğa bıraktı! Görüntüler korkunç

Sevgilisini 6. kattan boşluğa bıraktı! Görüntüler korkunç

14 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:23




Sevgilisiyle bir süre önce gittiği tatilde katil olan adam, genç kadını metrelerce yükseklikten baş aşağı boşluğa bıraktı.





Son günlerin en korkunç gelişmesi olmaya aday olan olay turizm cenneti Tayland'ın Pattaya şehrinde yaşandı. 32 yaşındaki Rus turist ve kız arkadaşının karıştığı olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında infial yarattı. Otuzlu yaşlarında olduğu belirtilen Daria Luzifak isimli kadın, yine kendisiyle aynı yaşta olan Fedor isimli erkek arkadaşı tarafından feci şekilde öldürüldü. Türkiye saatiyle pazar gecesi yaşanan gelişmenin görüntüleri de ortaya çıktı.

TERS ÇEVİRİP BOŞLUĞA BIRAKTI

Fedor, kız arkadaşı Daria'yı 6. katta kaldığı otelden baş aşağı sarkıttı ve daha sonra genç kadını boşluğa bıraktı. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi otel odasında kalmaya devam eden Fedor'un işlediği cinayeti güvenlik görevlisi fark etti. Söz konusu kişi talihsiz kadını yerde kanlar içinde yatarken buldu.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler katili hemen gözaltına aldı. Sarhoş olduğu düşünülen Fedor, kendisini yakalayan polislere zorluk çıkarttı ve küfürler savurdu. Yetkililer, Fedor'un sorgusu için tercüman ve kız arkadaşının otopsi sonucunun beklendiğini belirtti.

Otel yönetimi ise çiftin bir haftadır odada kaldıklarını belirtti. Yanı sıra hayatını kaybeden kadının 11 Ağustos günü ülkesine dönmek istediği ortaya çıktı, ancak pasaportunu kaybettiği için yasal yollara takıldığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap