SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rusya yine Kiev'i vurdu: İHA ve balistik füzeler ile saldırdı!

Rusya yine Kiev'i vurdu: İHA ve balistik füzeler ile saldırdı!

11 Aralık 2023 Pazartesi - 13:47




Ukrayna kaynaklarından yapılan açıklamaya göre Rusya sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e balistik füzeler ile saldırdı





Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları sürüyor. Ukrayna tarafından yapılan açıklamaya göre Rusya sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e balistik füze saldırısı düzenledi.

RUSYA İHA VE FÜZELER İLE SALDIRDI

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamada, Rusya'nın Ukrayna topraklarına bu gece "Şahed" model insansız hava araçlarıyla (İHA) ve sabah saatlerinde de balistik füzelerle saldırı düzenlediği belirtildi.

18 İHA TESPİT EDİLDİ

Toplam 18 Rus İHA'sının tespit edildiği aktarılan açıklamada, çoğunluğu Mikolayiv bölgesinde olmak üzere İHA'ların tamamının imha edildiği kaydedildi.


SALDIRI SABAHA KARŞI 04:00'TE BAŞLADI

Açıklamada, yerel saatle 04.00 sularında da Rus ordusunun Kiev bölgesine 8 balistik füzeyle saldırı düzenlediğini, füzelerin tamamının Ukrayna uçaksavar füze birimleri tarafından Kiev yakınlarında yok edildiği ifade edildi.

4 SİVİL YARALANDI

Kiev Şehri Askeri İdare Başkanı Sergey Popko da idarenin Telegram kanalından yaptığı paylaşımda, vurulan füze parçalarının Kiev'in Darnitsa ilçesine düşmesi sonucu 4 kişinin yaralandığını, evlerin hasar gördüğünü açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap