SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rusya Ukrayna'nın o bölgesine saldırdı..?

Rusya Ukrayna'nın o bölgesine saldırdı..?

10 Şubat 2024 Cumartesi - 10:38




Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında yine Sumi Bölgesi hedef alındı.





Rusya Ukrayna'nın Sumi Bölgesine saldırı düzenledi. Sumi Bölge Savcılığı'nın bildirdiğine göre, dün yerleşim yerlerine yönelik saldırılarıda üç kişi hayatını kaybetti, dört kişinin ise yaralandı. The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre, Rus kuvvetleri yerel saatle 13.45'te Yunakivka, Hotin ve Mykolaiv yerleşimlerine KAB güdümlü yedi hava bombası attı.

DÖRT KONUT BİNASI YIKILDI

Saldırıda en az dört konut binasının yanı sıra bir tarım firmasının atölyesi de yıkıldı. Saldırıda 2 erkek ve 1 kadın hayatını kaybetti. Yaralıların durumu hakkında ek bilgi verilmedi. Acil kurtarma ekipleri kalan enkazı temizlemek için olay yerinde çalışmaşarına devam ediyor. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) saldırı hakkında soruşturma başlattı. Bombardıman, Ukrayna'nın Rusya ile kuzeydoğu sınırı yakınındaki topluluklar için günlük bir olaydır. Son 24 saat içinde Rus kuvvetleri Sumi Bölgesine 41 saldırı düzenleyerek 11 toplumu hedef aldı ve bölgede en az 251 patlamaya neden oldu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap