SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ruslar Ukrayna’da doğum hastanesini bombaladı. Bu masumlardan ne istediniz!

Ruslar Ukrayna’da doğum hastanesini bombaladı. Bu masumlardan ne istediniz!

10 Mart 2022 Perşembe - 15:30




Rus ordusunun Ukrayna Mariupol'deki doğum hastanesine doğrudan hava saldırısı düzenlediğini bildirdi. Vahşi saldırı sonrası ortaya çıkan görüntüler yürek burktu...





Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus birliklerinin Mariupol’deki doğum hastanesine doğrudan hava saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Zelenskiy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Rus ordusu tarafından Mariupol’deki doğum hastanesinin vurulma anının görüntüsünü paylaşarak, şunları kaydetti: 

“Burası Mariupol. Rus birliklerinin doğum hastanesine doğrudan saldırı anı. İnsanlar, çocuklar enkaz altında. Dehşet. Dünya daha ne kadar terörü görmezden gelen bir suç ortağı olmaya devam edecek? Hava sahasını hemen kapatın. Öldürmeyi bırak. Gücün var ama insanlığını kaybediyor gibisin.”

Donetsk Bölgesel Askeri Yönetim Başkanı Pavel Kirilenko da Facebook hesabından yaptığı açıklamada, doğum hastanesine yapılan saldırı görüntülerini paylaşarak, “Muhtemelen kendine adam demekten çekinmeyen Rus pilot, bombanın nereye isabet edeceğini tam olarak bilerek tetiği çekti.” ifadesini kullandı.

GÖRÜNTÜLER YÜREK BURKTU


Hastaneye yapılan saldırı sonrası ortaya çıkan görüntüler yürek burktu. Görüntülerde yaralı hamile kadınlar, ile saldırıdan etkilenmiş kadın ve çocukların dehşeti dikkat çekiyor...
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap