SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin'den tüm dünyaya çağrı: ''İlişkileri normalleştirin''

Putin'den tüm dünyaya çağrı: ''İlişkileri normalleştirin''

04 Mart 2022 Cuma - 16:19




Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Rusya ile ilişkilerini normalleştirin" dedi.





Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları dokuzuncu günde devam ederken, Devlet Başkanı Vladimir Putin'den flaş bir çağrı geldi ve normalleşme mesajı verdi.

Ukrayna'yı işgal harekatına devam eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Rusya ile ilişkilerini normalleştirin" dedi.

 Komşulara karşı art niyet taşımadıklarını belirten Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin diğer ülkelere Rusya ile ilişkileri normalleştirme çağrısı yaptı.

Putin açıklamasında, "Ülkelere verdiğimiz ekonomik sözleri yerine getireceğiz. Rusya ile ilişkilerinizi normalleştirin." dedi.

"TÜM YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ"


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, komşu ülkelere Moskova'yla gerilimi artırmama çağrısında bulundu. Putin, "Komşularımıza karşı art niyet taşımıyoruz. Ve onlara, durumu tırmandırmamalarını, herhangi bir kısıtlama getirmemelerini tavsiye ederim. Bütün yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Mareşal Rokossovskiy gemisinin bayrak çekme törenine katılan Putin, "Burada ilişkilerimizi kötüleştirme gerekliliği görmüyoruz Ve eğer atacağımız adımlar, eğer böyle bir şey olursa, her zaman için sadece Rusya Federasyonu'na karşı bazı dostane olmayan eylemlere karşı atılacaktır" dedi. 

Putin, “Ne kadar zor olursa olsun, gelişmeye devam edeceğiz. Ülkenin dört bir yanında ve elbette Baltık, Artika ve Uzak Doğu bölgelerinde de ulaşım ve lojistik altyapısını güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı;  “Eğer birileri Rusya ile işbirliği yapmak istemezse de, her halükarda karşımıza çıkan görevleri yerine getirecek ve kazanacağız, zira yeni beceriler ediniyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap