SON DAKİKA



Haber > Dünya > Pandemide işsiz kalan öğretmen seksin kitabını yazdı, paraya para demiyor

Pandemide işsiz kalan öğretmen seksin kitabını yazdı, paraya para demiyor

01 Ekim 2021 Cuma - 17:38




Pandemide yoga öğretmenliği yapamadığı için işini bırakan bir kadın kendine bulduğu yeni işle paraya para demiyor. Eski öğretmen, önce erkeklere telefondan tatmin olmanın yollarını öğretmene başladı, ardından seksin kitabını yazdı. Ve bunu oturduğu yerden yaptı.





Eski yoga öğretmeni, virüsle yüzleşme ve fiziksel randevulara gitme cesaretini toplayamadığı için tanıştığı kişilerle online görüşmeler yapmaya başladı. Amber Sweetheart adlı yoga öğretmeninin kendini geçindirmek için bulduğu yol ise umduğundan da karlı çıktı.

Zamanla telefonda tanıştığı insanlarla cinsel ilişkiye girmeye cesareti bulan Sweetheart, Cybersex alanında giderek kendini yetiştirdi ve yaşananları kaleme aldı.

Bu alanda tecrübe sahibi olmaya başladığında yeni şeyler keşfetmek istediğini fark eden Sweetheart, "The Sexting Bible" adlı bir kitap yazarak internette yaşanan bu tür Cybersex ilişkilerini ve kendi deneyimlerini yazdı.

Bu kitap ile birlikte kendi Cybersex deneyimini daha da derin keşfedilmesini sağlamayı amaçladığını anlatan genç kadın, onun gibi birçok sexting yapan insanları bilgilendirmek istediğini söyledi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap