SON DAKİKA



Haber > Dünya > Nehirde timsah kaptı! Ağzında cesetle yüzerken görüntülendi

Nehirde timsah kaptı! Ağzında cesetle yüzerken görüntülendi

03 Ağustos 2023 Perşembe - 15:56




Amatör futbol oynayan iki çocuk babası erkeğin popüler nehirde yüzme macerası, tüyler ürpertici bir sonla bitti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, şok etkisi yarattı.





Orta Amerika ülkelerinden Kosta Rika'da amatör bir futbol kulübünde oynayan 29 yaşındaki erkek, Guanacaste eyaletinden geçen Rio Canas Nehri'nde yüzüyordu. 30 Ağustos'un öğle sıcağında nehirde kulaç atan Jesus Alberto Lopez Ortiz, Rio Canas'ın vahşi sakini tarafından takip edildiğinden habersizdi.

İki çocuk babası genç adam, yerel halk arasında oldukça popüler olan nehirde serinlerken dev bir timsahın saldırısına uğradı. 'Chucho' lakaplı amatör futbolcu Ortiz timsahın çenesinden kendisini kurtaramadı ve suyun dibine çekildi.

2 ÇOCUĞU VARDI

Şoke edici görüntülerde timsahın ağzında Jesus Alberto Lopez Ortiz'in cesediyle nehir içinde ilerlediği görüldü. Yerel medya, çevredekilerin Ortiz'i timsahın ağzından almak için kanoyla vahşi hayvanın peşine düştüğünü bildiriyor. Timsah suyun içinde silahla vurularak öldürüldü, kurbanın cesedi ise nehirden alınarak karaya çıkarıldı.

Amatör Deportivo Río Cañas kulübünde futbol oynayan 29 yaşındaki erkeğin, sekiz ve üç yaşlarında iki çocuğu vardı.

Perişan olan aile, şimdi cenaze masraflarını karşılamak için halktan yardım bekliyor. Deportivo Río Cañas kulübü de, cenaze için bir kampanya başlattı.


Ekvator kuşağına oldukça yakın konumdakı 5 milyon nüfuslu Kosta Rika'da, korunan hayvanların avlanması ya da öldürülmesi yasak. Buna, ülkenin her köşesindeki nehirlerde görülen timsahlar da dahil.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap