SON DAKİKA



Haber > Dünya > Navalni'nin annesine "gizlice gömün" tehdidi

Navalni'nin annesine "gizlice gömün" tehdidi

23 Şubat 2024 Cuma - 09:36




Cezaevinde hayatını kaybeden Rus muhalif Aleksey Navalni'nin annesi Ludmila, oğlunun cenazesini kendisine gösterdiklerini açıkladı. Ludmila, "Yetkililer, gizlice gömülmesini kabul etmezsem Navalni'nin cansız bedeniyle 'bir şeyler yapacakları' konusunda beni tehdit etti" dedi.





Cezaevinde hayatını kaybeden Rus muhalif Aleksey Navalni'nin annesi Ludmila, oğlunun cenazesini kendisine gösterdiklerini açıkladı.

Ludmila'nın, yetkililerin Navalni'nin cenazesinin zamanı ve yeri konusunda kendisini zorlamaya çalıştığını, Rus muhalif liderin gizlice, yas tutulmadan gömülmesini istediklerini belirtti.

Ludmila, "Yetkililer, gizli cenazeyi kabul etmezsem Navalni'nin cansız bedeniyle 'bir şeyler yapacakları' konusunda beni tehdit etti" dedi ve soruşturmayı yürüten kişinin kendisine "Zaman senin yanında değil, cesetler çürür" dediğini aktardı.

Rus muhalif liderin ekibi ise Navalni'nin ölüm belgesinde "doğal sebeplerden hayatını kaybettiğinin" yazdığını açıkladı.

Navalni'nin eşi Yulia Navalnaya, kocasının ölümünden üç gün sonra  yayınladığı videoda, "özgür bir Rusya" için savaşacağını söylemiş ve destekçilerini Putin'e her zamankinden daha büyük bir öfkeyle karşı çıkmaya çağırmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap