SON DAKİKA



Haber > Dünya > Moskova'da son durum! Fulya Öztürk bölgeden aktardı

Moskova'da son durum! Fulya Öztürk bölgeden aktardı

25 Haziran 2023 Pazar - 15:00




CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk Moskova'da son durumu aktarırken, 'Kritik güzergâh burası. Bu kalkışma bir iç savaşa dönüşmedi, Wagner geri çekildi. Rusya’da güvenlik önlemleri artırıldı.' ifadelerini kullandı.





Moskova'dan son durumu aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk şu ifadeleri kullandı; CNN TÜRK Ekibi olarak Rusya’dayız, başkent Moskova’dan aktarıyoruz. Rusya’nın paralı asker grubu Wagner eğer Moskova’ya gelseydi, dün 5 bin kişilik bir konvoyun Moskova’ya yaklaştığına yönelik haberler pek çok noktada dolaşmıştı. Uzun bir konvoyun Moskova’ya doğru geldiğine ilişkin görüntüler paylaşılmıştı. Bu kalkışma bir iç savaşa dönüşmedi, Wagner geri çekildi. Rusya’da güvenlik önlemleri artırıldı.

Wagner geri çekildi ama alınan önlemleri görüyoruz. Sadece Moskova değil, şehir merkezi girişlerinde hafriyat kamyonları ile bu şekilde bir konvoy hali oluşturulduğu görülüyor. Moskova şehir merkezine doğru, en önemli yer Moskova’ydı. M-4 karayolu istikameti burası. Rostov’da paralı askerler Moskova’ya geçmeyi hedefliyorlardı. Bu yöndeki gelişim engellensin diye Rusya’da önlemler aldı. Bütün şehir merkezlerinde Rus askerler görev yapıyor. Yığınak oluşturmak için, mevziler kazılmıştı Moskova’nın eteklerinde. Şu an Moskova’nın dışındayız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap