SON DAKİKA



Haber > Dünya > Miçotakis'ten Erdoğan'a "bir gece ansızın" yanıtı: Gündüz bekliyoruz

Miçotakis'ten Erdoğan'a "bir gece ansızın" yanıtı: Gündüz bekliyoruz

13 Eylül 2022 Salı - 12:53




Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerine karşılık verdi. Miçotakis, "Gündüz bekliyoruz" dedi.





Ege'de yaşanan gelişmelerle birlikte  Ankara ile Atina hattında tansiyon son haftalarda giderek yükseliyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'a "Bir gece ansızın gelebiliriz" diyerek seslenirken Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile MSB Bakanı Akar'dan açıklama üstüne açıklama geliyor. 

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Paris'te Macron'la yaptığı görüşmenin ardından tansiyonu daha da yükseltecek açıklama yaptı. Miçotakis, "Bir gecede geleceğini söyleyenleri, gün ışığında bekliyoruz" dedi.

Fransa ile imzalanan silah anlaşmasına vurgu yapan Yunan Başbakan, "İlk Rafale'ler gökyüzünde uçuyor, ilk fırkateynlerimiz inşa ediliyor" dedi.

Elysee Sarayı'ndaki görüşmenin ardından bir açıklama yapan Macron ise "Bu stratejik ortaklık Doğu Akdeniz'de herhangi bir huzursuzluğa izin vermeyecek" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap