SON DAKİKA



Haber > Dünya > Merkel babasını Türk kahvesiyle yumuşatmış!

Merkel babasını Türk kahvesiyle yumuşatmış!

26 Kasım 2016 Cumartesi - 09:43




Almanya Başbakanı Merkel kendisiyle ilgili çekilen belgesel filmde özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken babasıyla ilgili bir anısını anlattı.





Dünyanın en önemli liderlerinden biri olan Angela Merkel'in hayatıyla ilgili bir belgesel yapıldı. Alman TV kanalları ARD, ARTE ve MDR'nin ortak yapımı olan belgeselin basın gösterimi önceki gün yapıldı.

BABASINA TÜRK KAHVESİ

Kendisi için çekilen belgeselde anılarını anlatan Angela Merkel, babasının bir doğum gününde ona "30 yaşına geldin ama bir şeye de ulaşmış sayılmazsın" dediğini söyledi. Merkel, babası için "Asabi bir hali vardı. Kalktım kendisine bir Türk kahvesi yaptım ve biraz yumuşadı" diyor. Merkel, babasının bu lafları söylemesinden 21 yıl sonra ise başbakan koltuğuna oturdu. Belgeselde Merkel’in siyasete atılırken önce bugün lideri olduğu Hıristiyan Demokrat Parti’ye (CDU) değil, Sosyal Demokrat Parti’ye (SPD) gittiği de ortaya çıkıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap