SON DAKİKA



Haber > Dünya > Macron’un saat hamlesi dikkatlerden kaçmadı

Macron’un saat hamlesi dikkatlerden kaçmadı

24 Mart 2023 Cuma - 12:58




Fransa’yı ayağa kaldıran “mezarda emeklilik” planı yüz birlerce kişiyi sokağa dökerken, Cumhurbaşkanı Macron’un televizyonda emeklilik yaşının yükseltilmesini savunduğu sırada kolundaki saati ‘gizlice’ çıkarması sosyal medyada gündem oldu.





Fransa'da Emmanuel Macron hükümetinin, emeklilik yaşını 2 yıl uzatan tartışmalı düzenlemeyi Meclis onayı olmadan yürürlüğe sokmasının ardından ülkede gösteri ve grevler gösteriler sürüyor.

Daha da büyümesi beklenen olayların ortasında dün televizyona çıkan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, reformu savundu.

Reformun en önemli seçim vaatleri arasında yer aldığını belirten Macron, bu sene sonuna kadar yürürlüğe girmesi istediğini belirtti. Emmanuel Macron, "Yapılan anketlerle ülkenin genel çıkarları arasında, genel çıkarlarını tercih ettim. Ve bunun arkasında popülerliğimin düşmesi de söz konusuysa onu (reformu) onaylarım" dedi.

Macron'un konuşması reform karşıtlarını kızdırsa da program farklı bir nedenle gündem oldu.

Ülkede alım gücüne ilişkin sorulan sorunun ardından Macron'un ellerini masanı altına soktuğu görülüyor.   


Görüntülerde Macron'un ellerini masanın altından çıkarttığında ise Bell & Ross marka lüks saatinin kolunda olmadığı fark ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap