SON DAKİKA



Haber > Dünya > Korkulan oldu! Ölü sayısı 250'ye yaklaştı

Korkulan oldu! Ölü sayısı 250'ye yaklaştı

25 Ağustos 2016 Perşembe - 08:32




İtalya'da dün sabah meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremde ölü sayısı her geçen dakika artıyor. Son gelen bilgilere göre sayı 250'ye yaklaştı.





İtalya Sivil Savunma Kurumu depremde ölenlerin sayısını açıkladı. Kurum, dün sabah meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremde ölenlerin sayısının 247 olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada ölü sayısının artmasından da endişe edildiğini söyledi. Depremde kayıp sayısının ise 100'den fazla olduğu bildirildi.

OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLECEK

Bölgede yıkılan yüzlerce binanın olduğunu ifade edilirken evsiz kalanlar için ise çadır kentler kuruldu. Başbakan Matteo Renzi, depremin vurduğu bölgeler için olağanüstü hal ilan edeceklerini duyurdu.

Depremden en çok etkilenen yerleşim yerlerinden olan Arquata del Tronto ve çevresinde sadece bin 500 kişinin evsiz kaldığı belirtildi. Depremzedelerin geceyi, artçı sarsıntıların da etkisiyle endişeli geçirdikleri ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap