SON DAKİKA



Haber > Dünya > Konser alanı kana bulandı, ünlü futbolcunun eşi çatışmanın ortasında kalarak öldü

Konser alanı kana bulandı, ünlü futbolcunun eşi çatışmanın ortasında kalarak öldü

31 Ocak 2022 Pazartesi - 17:32




Olimpia Asuncion forması giyen Ivan Torres'in model eşi Cristina Vita Aranda gittiği müzik festivalinde mafya çatışmasının ortasında kaldı ve başından vurularak hayatını kaybetti.





Paraguay Ligi ekiplerinden Olimpia takımında forma giyen Ivan Torres dün gece eşiyle gittiği konser sırasında hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre iki mafya çetesi arasında çıkan kavganın sonucu silahlar çekildi. Çekilen silahlardan sonra çıkan çatışmada mermilerin biri Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda'nın başına isabet etti. Başından vurulan Aranda hemen hastaneye kaldırıldı. Modellik yapan ve Instagramda 445 bin takipçisi bulunan Aranda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

4 kişi de yaralandı

Polis raporlarına göre Cristina Vita Aranda'nın yanında bir erkeğin daha öldüğü öğrenildi. İki uyuşturucu çetesinin çatışmasından çıkan kavganın sonucunda gerçekleşen olayda 4 kişi de yaralandı. Yaralananların arasından bir kişinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap