SON DAKİKA



Haber > Dünya > Komadan uyanınca uzuvları yoktu! Grip belirtileriyle başladı, hayatı karardı

Komadan uyanınca uzuvları yoktu! Grip belirtileriyle başladı, hayatı karardı

16 Kasım 2023 Perşembe - 14:46




Grip belirtileriyle başlayan gizemli hastalık genç kadını komaya soktu. Talihsiz kadın uyandığında ise hayatının şokunu yaşadı.





Son günlerin en "garip" olaylarından biri Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde meydana geldi. 42 yaşındaki Kristin Fox, grip olduğu için bir süredir evinde istirahatteydi. Durumunun kötüleşmesi üzerine kanepeden kalkamayacak hale geldiğini belirten Fox, arkadaşlarının kendisini hastaneye götürdüğünü belirtti. Bir lisede müdür yardımcılığı yapan 42 yaşındaki Fox için kabus artık başlamıştı. Hastanede yapılan tespitlerde kadının bağışıklık sistemini zayıflatan ve iç organlarına zarar veren bir sepsise sahip olduğu belirlendi.

Kısa bir süre sonra durumu daha da ağırlaşan Fox, hastanede komaya girdi. Ameliyat öncesi doktorlar tarafından "uzuv kaybına hazırlanın, birkaç parmağınızı kaybedebilirsiniz" denilen kadın uyandığında ise asıl şoku yaşadı. Doktorlar, genç kadının kol ve bacaklarını ampute etmişti.

TEK DÜŞÜNCESİ ÇOCUKLARI OLDU

Konuyla ilgili ABD basınından Fox News'e konuşan talihsiz kadın "Bazen kendimi şikayet ederken buluyorum, ama sonra kendime çocuklarımın ölümümün yasını da tutma ihtimalinin olduğunu hatırlatarak rahatlıyorum" dedi ve ekledi:


"Çocuklarım daha 12 ve 10 yaşında. Bensiz yaşayacaklarını hayal edemiyorum. İnsanlar bana bir şeyler gönderiyor ve beni mağazada durdurup 'Senin için her zaman dua ediyorum" diyorlar.

Ampüte edildikten aylar sonra taburcu olan kadının hem ayaklarına hem de kollarına ise protez takıldı. Ellerindeki protezleri kullanmak istemeyen Fox, bir yıl sonra müdür yardımcılığına geri döndü.

  Komadan uyanınca uzuvları yoktu Grip belirtileriyle başladı, hayatı karardı

 

SEPSİS BELİRTİLERİ NELERDİR?


Özellikle ABD'de belirli mevsimlerde ortaya çıkan sepsisin en net belirtisi ateş ve nefes darlığı. Bazı durumlarla konuşma bozukluğuna da sebep olan hastalık, deri rengini de etkiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap