SON DAKİKA



Haber > Dünya > İsrailli turistler korkudan ülkelerine dönemedi

İsrailli turistler korkudan ülkelerine dönemedi

08 Ekim 2023 Pazar - 13:37




Akdeniz’deki Girit Adası’nda tatil yapan İsrailli turistlerden bir çoğunun Tel Aviv’e dönüş uçağına binmediği ve ülkelerine dönmediği belirtildi.





İsrail'den Akdeniz'deki Girit Adası'na tatile gelen ve tarifeli uçak ile Tel Aviv' dönmek isteyen İsrailli turistlerden bazılarının Kandiye Havalimanı'ndan son anda uçağa binmekten vazgeçtikleri belirtildi.

ERT muhabiri Jason Tavlas’a konuşan Girit Seyahat ve Turist Acenteleri Başkanı Michalis Vlatakis, ilk etapta 17 İsrailli turistin ülkelerine dönmekten vazgeçtiklerini belirterek “Bazı İsrailli turistler kendi ülkelerinde olup bitenlerden korkuyor. Sabah uçuşlarıyla İsrail’e gidecek olan 340 kişiden 17’si sonunda ayrılmayı reddetti! Bu yüzden dönüş için satın aldıkları biletleri kaybettiler ve masrafları kendilerine ait olmak üzere Kandiye’de otel odası rezervasyonu yaptırdılar” dedi.

İsrail’e Kandiye’den günde 9 uçağın kalktığı, sabah saatlerinde yaşanan kaosa rağmen geri kalan uçuşların normal şekilde gerçekleştiği belirtildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap