SON DAKİKA



Haber > Dünya > İsrail CNN muhabirini tartakladı! ABD basına özgürlük diyebilecek mi?

İsrail CNN muhabirini tartakladı! ABD basına özgürlük diyebilecek mi?

19 Mayıs 2021 Çarşamba - 14:23




Gazze'de katliama devam eden Siyonist İsrail güçleri, Kudüs’teki olayları takip eden CNN muhabirini tartakladı. İsrial'in hamisi ABD'nin basına özgürlük çağrıları yapıp yapmayacağı merak ediliyor.





Siyonist İsrail 10 Mayıs'tan beri Gazze'de katliam yapıyor. Gazze'de sivillere yönelik saldırılar sürerken, Kudüs'te Siyonist İsrail karşıtı gösteriler düzenleniyor. Siyonist İsrail'in Gazze saldırılarına karşı Kudüs'te toplanan Filistinlilere karşı Siyonist İsrail güçleri, ses bombası ve plastik mermilerin yanı sıra TOMA'lar ile yine tazyikli lağım suyu sıkıyor.

SİYONİST POLİSİ CNN MUHABİRİNİ TARTAKLADI

Siyonist İsrail güçlerinin insanlık dışı saldırılarını tüm dünyaya duyurmaya çalışan gazeteciler ise İsrail polisinin şiddeti ile karşı karşıya kalıyor.  Siyonist İsrail güçleri Kudüs'te olayları görüntülemek isteyen CNN International’ın Kudüs Muhabiri Ben Wedeman'ı tartakladı. Diğer gazeteciler tarafından saniye saniye kaydedilen olay sonrasında Ben Wedeman bölgeden uzaklaştırıldı.

"MERHABA DİYENE KÜFÜR EDİYORLAR"

Olayı Sky News Orta Doğu Muhabiri Mark Stone, sosyal medya hesabından duyurdu. Meslektaşının tartaklandığı anları paylaşan Stone, “İsrail polisi, akredite olan CNN muhabiri Ben Wedeman ve onun ekibini itti. Bu olaylar hafta boyunca başımıza geldi” ifadeleriyle paylaştı. İsrail güçlerinin şiddet uyguladığını belirten Mark Stone, bir İsrailli polise gülümseyip merhaba dediğini, ancak polisin kendisine küfürle karşılık verdiğini ifade etti.

Öte yandan ABD merkezli yayın organı olan CNN International’ın muhabirine yapılan davranışın ardından ABD Başkanı Joe Biden'in ne yapacağı merak ediliyor. Siyonist İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı tek bir laf edemeyen Joe Biden 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde ‘‘Gazeteciler, demokrasinin işleyişi için vazgeçilmezdir’’ demişti. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap