SON DAKİKA



Haber > Dünya > İran'dan İsrail'e sert uyarı: ''Hata yaparsan yok olursun''

İran'dan İsrail'e sert uyarı: ''Hata yaparsan yok olursun''

11 Kasım 2021 Perşembe - 16:07




İran’dan İsrail’in tehditlerine cevap geldi. Devrimi Muhafızları Hava Kuvvetleri komutanı, İsrail'in İran'a karşı yapacağı herhangi bir hatanın Tel Aviv'in yıkımını hızlandıracağını söyledi.





İran’dan İsrail’e sert uyardı, İranlı komutan, İsrail hata yaparsa yeryüzünden silinir dedi,,,

Tuğgeneral Amir Ali Hacizade, İsrail'in Tahran'la ilişkilerinde herhangi bir hata yapması halinde İran'ın yalnızca ortadan kaldırılmasını hızlandıracağı konusunda uyardı.

 İran ordusu, Tahran'ın sınırlarına yakın bir "Siyonist varlığı" konusundaki endişelerini öne sürerek hava kuvvetleri birimleriyle geçen ay yeni askeri tatbikat başlatmıştı.

Tatbikata hem insanlı hem de insansız uçaklar yer aldı.

 Ekim ayı ortalarında  İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, İran'ın nükleer silah edinmesini engellemek için "İsrail'in herhangi bir anda ve herhangi bir şekilde hareket etme hakkını saklı tuttuğunu" iddia etmişti.


Hafta başında da İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, İran'ın nükleer tesislerine yönelik muhtemel saldırı hazırlıklarını yoğunlaştırdıklarını söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap