SON DAKİKA



Haber > Dünya > İngiltere'de güzellik yarışmasının finalisti makyajsız yarışacak

İngiltere'de güzellik yarışmasının finalisti makyajsız yarışacak

12 Eylül 2021 Pazar - 14:45




İngiltere güzellik yarışmasının bu yılki adaylarından biri olan Elle Seline, "genç kadınların güven kazanmasını sağlamak" için tamamen makyajsız yarışmayı planlıyor.





Büyük Britanya Güzellik Yarışması'nın bu yılki adaylarından biri "genç kadınların güven kazanmasını sağlamak" için tamamen makyajsız yarışmayı amaçlıyor.

31 yaşındaki Elle Seline, İngiltere'de makyajsız yarışan ilk güzellik yarışması adayı olacak.

 Independent Türkçe'nin haberine göre, akıl sağlığı çalışanı olan Seline, Warminster Okulu'na girmek için Wiltshire'a taşınmadan önce Yunanistan'ın İskados adasında büyümüş.

Şu an Surrey'de yaşayan Seline, BBC'ye kendisinin de "vücut şekli yüzünden aşağılandığını" söyledi ve okuldaki yaşıtlarının kendisine "hep saç biti olduğunu, yüz ve kol kılı biraz daha fazla olduğu için bir goril olduğunu" söylediğini ekledi.
 

 Seline, makyaj yapmaya, saçlarını düzleştirmeye ve uyum sağlamak için "teninden biraz daha açık" fondöten kullanmaya 13 yaşında başlamış.


Şimdi şarkıcı ve söz yazarı da olan Seline, Instagram ve TikTok gibi popüler uygulamalardaki filtrelerin "okulda yaptığının aynısını yaptığını" fark etmiş.

Seline, Büyük Britanya Güzellik Yarışması'nda 27 ve 38 yaşları arasındakiler için 2020'de açılan yeni Ms Büyük Britanya kategorisine daha önce girmiş ancak jüriye "görmek istediklerini düşündüğü şeyi" verdiğini hissetmiş.

Ancak corona virüs karantinası sırasında her gün makyaj yapma baskısı ortadan kalkmış ve Seline, "kendini olduğu gibi kabul etmeyi" öğrenmiş.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap