SON DAKİKA



Haber > Dünya > İki oligarktan dehşet. Aynı gün iki oligark önce aile üyelerini katlettiler sonra da intihar ettiler.

İki oligarktan dehşet. Aynı gün iki oligark önce aile üyelerini katlettiler sonra da intihar ettiler.

23 Nisan 2022 Cumartesi - 15:54




İspanya'nın Girona ve Rusya'nın Moskova kentlerinde yaşayan, Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarklar Sergey Protosenya ve Vladislav Avayev'in, 20 Nisan'da ilk önce aile üyelerini öldürüp ardından intihar etti.





İspanyol basınında yer alan haberde, iki Rus Oligark ayın gün önce ailelerini katletti ardından da intihar etti.Polis kaynaklarına dayandırılarak verilen bilgilerde, Girona’nın Lloret de Mar yerleşim yerinde 20 Nisan’da yaşanan olayda, Novatek adlı doğal gaz firmasının başkan yardımcısı olan 55 yaşındaki Sergey Protosenya’nın evinde bıçakla önce eşi (53) ve kızını (16) öldürdüğü ardından da intihar ettiği belirtildi.

Polisin, Protosenya’nın Fransa’da yaşayan oğlunun ailesinden haber alamayınca Girona’daki eve gelip içeride cesetleri görmesinin ardından ettiği telefonla olay yerine geldiği aktarıldı.

Haber ilk, aile içi şiddet olarak verilse de aynı tarihte bu kez Moskova’da yaşayan bir başka Rus oligark olan, Gazprombank’ın eski başkan yardımcısı ve eski üst düzey Kremlin yöneticisi Vladislav Avayev’in de eşi ve küçük kızını öldürerek intihar ettiğinin duyurulmasıyla başka şüpheler yarattı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap