SON DAKİKA



Haber > Dünya > Fas'ta meydana gelen depremde bilanço ağırlaşıyor!

Fas'ta meydana gelen depremde bilanço ağırlaşıyor!

11 Eylül 2023 Pazartesi - 22:57




Afrika ülkesi Fas'ta meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde can kaybı sayısı yükseldi.





Fas'ta meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde bilançov ağırlaşıyor. 8 Eylül gecesi merkez üssü Marakeş kentine bağlı El-Huz bölgesinde meydana gelen depremde şu ana kadar 2 bin 681 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan enkaz altından yaralı olarak kurtarılanların sayısı ise 2 bin 501 olarak rapor edildi.

Fas İçişleri Bakanlığı, 8 Eylül gecesi meydana gelen depremle ilgili güncel bilgileri paylaşarak, hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 681'e, yaralıların sayısının ise 2 bin 501'e yükseldiğini duyurdu.

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Bakanlık açıklamasında, merkez üssü Marakeş'in El-Huz bölgesi olan 7 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin sayısının 2 bin 681'e, yaralıların sayısının ise 2 bin 501'e yükseldiğini belirtti.

FAS'TA 7 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM

Fas'ta 8 Eylül gecesi merkez üssü Marakeş kentine bağlı El-Huz bölgesi olan 7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Depremin başkent Rabat başta olmak üzere Kazablanka, Meknes, Agadir ve Fes kentlerini de etkilediği belirtilmişti.

Fas'ta meydana gelen depremde bilanço ağırlaşıyor!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
Fas

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap