SON DAKİKA



Haber > Dünya > Eski Başkan Bill Clinton'dan '51. Bölge' açıklaması

Eski Başkan Bill Clinton'dan '51. Bölge' açıklaması

21 Haziran 2022 Salı - 19:47




Bill Clinton, ABD Başkanı olduğu dönemde uzaylıları araştırmak için 51. Bölge’ye federal ajan gönderdiğini söyleyerek "Bildiğim hiçbir uzaylı vakası yok" diye konuştu.





Eski ABD Başkanı Bill Clinton, geçen hafta Late Late Night with James Corden programına konuk oldu. Corden’ın sorularını yanıtlayan Clinton, Roswell Kazası’na dair merak edilenleri de cevapladı. ABD’nin New Mexico eyaletine bağlı olan Corona şehrinde 1947 yılında yaşanan balon kazasında uçak bir disk bulunduğu iddia edilmiş ve ABD hükümetinin bulguları sakladığı öte atılmıştı.

75 yaşındaki Clinton, kendisinin ve dönemin Genelkurmay Başkanı John Podestana’nın Roswell Kazası hakkında gerçeği öğrenmek için her türlü girişimde bulunduklarını söyledi. Clinton, net bir ifadeyle, "51. Bölge’de kesinlikle uzaylılar yoktu" dedi.

'BİLDİĞİM HİÇBİR UZAYLI VAKASI YOK'

Eski başkan, bölgeye o dönem Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak çalışan Sandy Burger’ı gönderdiğini aktararak şöyle konuştu:

"Bununla nasıl baş edebileceğimizi bulmamız gerektiğini söyledim. Çünkü teknolojik açıdan görünmezlik araştırmalarımızın çoğunu burada gerçekleştiriyoruz. Radarların tespit edemediği uçaklarımıza dair çalışmalar gibi. Bu kadar gizli bir yer olmasının nedeni bu."

Clinton ayrıca, "Ama (bildiğim) hiçbir uzaylı vakası yok" diye de sözlerine ekledi.


Yüksek güvenlikle korunan 51. Bölge bugün hâlâ halka kapalı ve UFO iddiaları söz konusu olduğunda ismi sıkça anılan bir bölge.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap