SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünyanın en soğukkanlı insanı!

Dünyanın en soğukkanlı insanı!

15 Kasım 2016 Salı - 13:21




Ukrayna'da dünkü parlamento oturumunda iki parti lideri arasında yaşanan yumruklu kavga sırasında çekilen bir görüntü, sosyal medyada espri konusu old





Radikal Parti lideri Oleg Lyaşko’nun, yanında oturan Muhalefet Bloku lideri Yuriy Boyko'yu "Kremlin ajanı" olmakla suçlamasının ardından çıkan kavgayı arkadaki koltuklardan takip eden bir siyasetçinin, yaşanan gerginlik karşısındaki kayıtsızlığı görülmeye değerdi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Ukrayna parlamentosu sık sık kavgalara sahne olduğu için söz konusu vekilin bu tür olaylara alışkın olabileceği ancak yine de bu kadar tepkisiz kalmasının ilginç olduğu belirtildi.

Olaya dair görüntüler sosyal medyada büyük ilgi uyandırırken; bazı kullanıcılar, 'soğukkanlı vekil'in bozuk bir robot olabileceği yönünde espriler yaptı. Bazıları ise sosyal medyada son günlerde giderek yaygınlaşan bir video paylaşım trendine gönderme yaparak, bunun bireysel bir #MannequinChallenge girişimi olabileceğini belirtip, görüntülerle dalga geçti.

 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap