SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünya'nın gözü Moskova'da!

Dünya'nın gözü Moskova'da!

20 Mart 2023 Pazartesi - 16:41




Dünyada 'son dakika', Çin Lideri Xi Jinping'in Moskova'yı ziyareti. ABD, İngiliz ve Arap medyası yaşananları manşetten görürken ziyaretin sebebi ve Putin-Xi temasının detaylarını yazdı.





Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ABD Başkanı Joe Biden'ın Kiev'i ziyaretinden tam bir ay sonra Moskova'ya indi. Dünya basını yaşananları manşetten gördü. Xi, Putin hakkında yakalama kararı çıkmasından sonra onunla görüşen ilk lider olarak tarihe geçti. İki lider arasındaki TSİ 16.30’da başlaması beklenen görüşmede kapsamlı ortaklık ve stratejik işbirliği konularının ele alınması bekleniyor.

CNN: İŞGALDEN SONRAKİ İLK ZİYARET

Xi'nin Moskova'ya inmesini CNN ilk sayfadan okuyucularına sundu. Rusya'nın Ukrayna'yı sebepsiz yere işgal ettiğine vurgu yapılan habere, '2 yakın müttefikin görüşmesi' denildi.
 

BBC

BBC de Çin liderinin Rusya'ya inmesini manşetten veren haber sitelerinden oldu. Xi'nin Putin'le önemli temaslarda bulunacağını belirten BBC, Çin'in Rusya'ya Ukrayna konusunda 3 ana şart sunacağını aktardı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap